Start med kryddersmør:
Kjør smør, hvitløk, sitronsaft og urter i en foodprosessor. Ha det i en sprøytepose og sprut ut små porsjoner på et bakepapirkledd brett. Flyttes over i en liten plastboks når det er kaldt, og oppbevares i kjøleskapet. Du kan også sprøyte kryddersmøret ut som en lang pølse på et bakepapir, og lage en rull med bakepapiret tvinnet i hver sin ende. Legges kaldt og skjæres i skiver før servering.
La kjøttet ligge på benken i 30 min. Del det opp i små biffer, slik at alle får en bit av hver variant. Skjær også grønnsakene i tykke skiver og store biter.
Poteter:
Del bakepotetene og stek dem i stekeovnen ved 225°C i ca. 20 min. Legg de på grillen none minutter for å få dem ferdige, eller la dem ligge litt mer tid i stekeovnen.
Salat:
Bland skylt salaten og la den renne godt av deg. Del opp tomat og agurk. Vend inn fransk dressing
Grillling:
Pensle kjøtt og grønnsaker lett med litt olje med salt og pepper i, og grill til det hele begynner å se lekkert ut. Start med maiskolbene og kjøttet. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden etter 2-3 min på storfekjøttet, snu og vent til det pipler rosa kjøttsaft frem. Grill svinekjøttet litt lenger. Legg på resten av grønnsakene. Pensle alt med BBQ på slutten og server.
Serveres med BBQ-saus og Creme Fraiche Dressing - det passer til alt!