Småretter

Sandwich-eggesalat

Sandwich med eggesalat

Server herlige sandwich hjemme – akkurat som du får på servert på caféen. Start med å lage eggesalaten. Sprøstek brødskivene til slutt, så blir de både lune og sprø.

Polser-osterrisk-potetsalat

Pølsefest med Østerisk potetsalat

Denne potetsalaten setter prikken over i’en til grillmåltidet! Grill pølsene eller stek dem i panne, men husk å snitte stekepølsene lett så de holder seg bedre.

Gyros m. tzatziki

Pitabrød med lammekjøtt & tzatziki

Dette er utrolig godt! Her kan du også bytte på å bruke både svin, kylling eller biffstrimler om du vil ha forandring. Og gjerne noen soltørkede tomater også.

Pokebowl

Pokebowl med soyadressing

Drømmelunsj eller middag –  fantastisk gode smaker sammen i et «feel good» måltid. Utrolig lettvint, fargerikt og velsmakende med soyadressingen på toppen!

Tunfisksalat med fransk dressing

Mettende og kjempegod mat – med få kalorier! Selv om salat ofte er lett mat, smaker det fortreffelig gjennom hele året. Tunfisk og egg gjør at salaten metter enda mer. Ha god brød ved siden av.

grillet-kjott-og-gronnsaker-med-bbq

Sommerens beste BBQ

Legg godt kjøtt og fargerike grønnsaker på den varme grillen, og dekk et vakkert sommerbord ute. Ingenting er som et hyggelig og velsmakende grillselskap! Beregn 150 g – 200 g kjøtt pr person.

Reker med godt følge

Med denne maten kommer sommerfølelsen! Men frosne reker er en god og saftig råvare, så server dem gjerne gjennom hele året. Skikkelig kosemat som metter! Beregn ca. 1/2 kg reker per person. Er du ute etter store reker – spør i fiskebutikken. De har ofte en bedre sortering å tilby – som er litt dyrere. …

Reker med godt følge Read More »

wrap-idunklasikere

Wrap med Honey Mustard

Wrap er supert som små munnfuller eller som et godt lunsjmåltid –  ingrediensene nedenfor er til en av delene. Når du først har laget dette en gang vil du fort ønske å gjøre det igjen. Smakene her er helt nydelige!

grove vaffel med salat

Grønnsaksvafler med skinke & salat

God og delikat lunsj, middag eller kveldsmat – alle elsker vafler! Har du en liten rest av noen rotgrønnsaker, er også de supre å tilsette her. Her er det beregnet to vafler per person.

polarbrodpizza

Pizza på 1,2,3

Til dere som ønsker noe godt å spise med en gang! Under finnes en barnevennlig variant og en for de som ønsker mer smak. Disse enkle pizzasausene kan brukes til alle bunner. Husk å servere saus og dressing ved siden av.

Shopping Cart