Turmat

Sandwich-eggesalat

Sandwich med eggesalat

Server herlige sandwich hjemme – akkurat som du får på servert på caféen. Start med å lage eggesalaten. Sprøstek brødskivene til slutt, så blir de både lune og sprø.

Polser-osterrisk-potetsalat

Pølsefest med Østerisk potetsalat

Denne potetsalaten setter prikken over i’en til grillmåltidet! Grill pølsene eller stek dem i panne, men husk å snitte stekepølsene lett så de holder seg bedre.

Polser-i-termos

Pølse i termos

Få ting smaker bedre enn varm pølse med tilbehør når man er ute på tur.  Mat-termos er en super investering, da er det lett å få gode pølser når alle vil ha en pust i bakken. Ha gjerne med de små turflaskene med ketchup og sennep, de tar ikke mye plass!

wrap-idunklasikere

Wrap med Honey Mustard

Wrap er supert som små munnfuller eller som et godt lunsjmåltid –  ingrediensene nedenfor er til en av delene. Når du først har laget dette en gang vil du fort ønske å gjøre det igjen. Smakene her er helt nydelige!

polarbrodpizza

Pizza på 1,2,3

Til dere som ønsker noe godt å spise med en gang! Under finnes en barnevennlig variant og en for de som ønsker mer smak. Disse enkle pizzasausene kan brukes til alle bunner. Husk å servere saus og dressing ved siden av.

Tomatsuppe med pizzaslice

Lag hjemmelaget tomatsuppe! Kan gjerne serveres med en skje tzatsiki eller rømme i suppen. Dropp brødet og overrask med nystekt pizza til!

Wraps med laks og rømmedressing

Wraps er utrolig populær mat, smakfullt og for folk i farten. Dette er dessuten ypperlig mat etter trening. Det å ha noen bokser med laks i skapet, gjør det hele lettvint.

Shopping Cart