Fylte pannekaker

Morsom og god middag til liten og stor! Lag enkelt variasjoner med ulike grønnsaker og fyll.
pannekaker-med-kjottsaus
Porsjoner 4

Pannekaker

    Fyll med kjøttdeig

    Topping

    Grønnsaker ved siden av

    • Stek pannekaker etter anvisning på pakken (eller lag egen pannekakerøre)
    • Stek kjøttdeig på sterk varme i litt olje til den er gjennomstekt. Tilsett løk og paprika, la det surre litt sammen. Ha i ketchup og vann. Rør godt sammen, smak til med salt og pepper. La det hele småkoke et par minutter.
    • Fordel fyllet utover på pannekakene, men spar ev. litt. Brett sammen og legg i smurt ildfast form. Rør resten av fyllet med litt ketchup og ha på toppen. Dryss over ost. Stekes ved 200 ˚C i 7-10 min på midterste rille til osten har smeltet og fyllet er varmt.
    • Grønnsaker: Skrell gulrøtter og stangselleri, og skjær lange staver. Settes på høykant i glass sammen med tomater og sukkererter. Dipp og dypp dem i ketchup og rømmedressing.

    RELATERTE PRODUKTER

    Shopping Cart