Kebab med lun couscoussalat

Dette er en innertier for hele familien! Morsom mat, som alle liker.  Du kan trygt lage retten med kalkun- eller kyllingkjøttdeig. Eller vanlig kjøttdeig.
kebab og couscous
Porsjoner 4

Kebab

  Couscous

   • Kebab
    Rør sammen svinekjøttdeig med salt, tilsett pepper, ingefær og hvitløk. Ha i soyasaus og vann til slutt. Del deigen i fire og form avlange kebab, som stekes et par minutter på hver side. Træ dem på spyd og la dem hvile 5 min.
   • Tzatziki
    Riv grovt en agurk og ha den over i et kaffefilter ev. en sil, og la den renne godt av seg. Finhakk en hvitløksbåt og ha alt i en bolle. Hell dressing over, litt om gangen til du får ønsket konsistens.
   • Lun couscous
    Kok couscous etter anvisning på pakken. Rør inn smør så det smelter og smak til med salt og pepper. Kutt det hvite på vårløken i småbiter og ha det grønne i større biter. Kutt paprika i biter, ca som sukkerertene som du deler i to. Skjær squash i tynne biter og del tomatene i to. Tilsett alt, også de soltørkede tomatene inn i den lune couscousen. Bland inn revet limeskall og presset limesaft. Fordel alt utover på fatet og legg kebab på toppen. Server med rikelig med tzatsiki.

   RELATERTE PRODUKTER

   Shopping Cart