Pølse i termos

Få ting smaker bedre enn varm pølse med tilbehør når man er ute på tur.  Mat-termos er en super investering, da er det lett å få gode pølser når alle vil ha en pust i bakken. Ha gjerne med de små turflaskene med ketchup og sennep, de tar ikke mye plass!
Polser-i-termos
Porsjoner 4

INGREDIENSER

  • Her er det mange muligheter, men for å få de beste pølsene bør de trekkes i vann hjemme rett før du går. Legg så de varme pølsene i termosen sammen med noe av det varme pølsevannet. Vannet skal dekke ca. 3/4 av pølsene, grunnen til at du ikke skal fylle termosen helt, er for å unngå at pølsene sprekker. Skru godt igjen termosen.
  • Ha med deg lomper eller pølsebrød, finhakket løk og sylteagurk i små bokser. Ketchup og sennep er en selvfølgelighet, men ta også gjerne med Hot Dog dressing for enda mer smak.
  • Husk servietter - og pass på så du tar med deg alt av søppel ut av naturen.

RELATERTE PRODUKTER

Shopping Cart