Dette er utrolig godt! Her kan du også bytte på å bruke både svin, kylling eller biffstrimler om du vil ha forandring. Og gjerne noen soltørkede tomater også.
Porsjoner 4
Tzatziki
Til steking av kjøttet
eller tørket timian (1 kvast = 0,25 ts)
eller tørket oregano(1 kvast = 0,25ts)
Fyll
Serveres i 4 pitabrød
Start med dressingen:
Riv grovt en agurk og ha den over i et kaffefilter eller en sil og la den renne godt av seg. Finhakk hvitløksbåten og ha alt i en bolle. Hell over dressingen litt om gangen til du får ønsket konsistens. Tilsett smuldret fetaost.
Stek så lammekjøtt i litt olje i en middelsvarm panne noen få minutter sammen med finhakket hvitløk. Bland inn urter på slutten av steketiden. Om du ikke har friske urter, kan du fint bruke tørkede, ca ¼ ts av hver.
Fyll:
Skyll salaten og la den renne av seg. Kutt tomater og hakk rødløken. Smuldre fetaosten sammen med fyllet. Varm pitabrødene som beskrevet på pakken.
Skjær og åpne pitabrødene på toppen og fyll inn alle godsakene.