Pitabrød med lammekjøtt & tzatziki

Dette er utrolig godt! Her kan du også bytte på å bruke både svin, kylling eller biffstrimler om du vil ha forandring. Og gjerne noen soltørkede tomater også.
Gyros m. tzatziki
Porsjoner 4

Tzatziki

    Til steking av kjøttet

    • eller tørket timian (1 kvast = 0,25 ts)
    • eller tørket oregano (1 kvast = 0,25ts)

    Fyll

      Serveres i 4 pitabrød

        • Start med dressingen:
          Riv grovt en agurk og ha den over i et kaffefilter eller en sil og la den renne godt av seg. Finhakk hvitløksbåten og ha alt i en bolle. Hell over dressingen litt om gangen til du får ønsket konsistens. Tilsett smuldret fetaost.
        • Stek så lammekjøtt i litt olje i en middelsvarm panne noen få minutter sammen med finhakket hvitløk. Bland inn urter på slutten av steketiden. Om du ikke har friske urter, kan du fint bruke tørkede, ca ¼ ts av hver.
        • Fyll:
          Skyll salaten og la den renne av seg. Kutt tomater og hakk rødløken. Smuldre fetaosten sammen med fyllet. Varm pitabrødene som beskrevet på pakken.
        • Skjær og åpne pitabrødene på toppen og fyll inn alle godsakene.

        RELATERTE PRODUKTER

        Shopping Cart