Asiatisk laksefilet med brokkolisalat og soyasmør

Rask og herlig laksemiddag til hele familien. Start med laksen, og lag resten mens den godgjør seg i ovnen.
ovnstekt laks
Porsjoner 4

Til steking av laks

    Brokkolisalat

      Liten salat

        Soyasmør

          Serveres med

            • Laks:
              Legg laksebitene i en ildfast form å pensle dem med soyadressing. Dryss over sesamfrø, litt salt og pepper. Stekes i ovn ved 180°C i ca. 15 min på midterste rille.
            • Brokkolisalat: 
              Skyll og del brokkolien i veldig små buketter, finn hakk stilken og bland den med de små bukettene. Bruk brokkolien som den er eller dypp den et minutt i kokende vann, avkjøl og la den renne veldig godt av seg. Kutt agurk og vårløk i små biter og bland sammen. Vend inn dressing og dryss grovhakkede mandler over
            • Enkel salat:
              Skjær bort skallet på mangoen, fjern steinen i midten og kutt frukten i biter. Skyll og del de små tomatene og bland sammen tomater og mango.
            • Soyasmør:
              Smelt smør i en liten kjele til det så vidt bruser, ta vekk fra varmen og pisk inn soyadressing. Tilsett sesamfrø og smak til med pepper
            • Server laksen med kok ris og alt det andre

            RELATERTE PRODUKTER

            Shopping Cart