Pastasalat med kylling og melon

Spennende smaker i en deilig salat! Du kan med hell koke fullkorn pasta, så blir salaten ekstra sunn. Har du det travelt, ta med ferdig grillet kylling fra butikken. Prøv urtevinaigrette eller server rømmedressing til.
Pastasalat melon og kylling_
Porsjoner 4

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner kokt pasta, gjerne pastasløyfer
  • 4 kyllingfileter
  • 2 ss olje
  • 1 agurk
  • 1 bunt gressløk
  • 1 boks mais
  • 1 båt vannmelon eller annen melon
  •  rikelig med blandet salat - gjerne issalat, ruccola og red rubarb
  • 1 flaske Idun Rømmedressing
  •  salt/pepper

URTEVINAIGRETTE

  • 2 ss Idun Sterk sennep
  • 4 ss sitronsaft
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ss frisk oregano, timian eller andre urter
  • salt, pepper og sukker
  • Kok pasta etter anvisning på pakken, Avkjøl.
  • Grill kyllingfiletene ca 5 min på hver side eller stek dem i olje middelsvarm panne 3-4 min på hver side. Krydre dem etter smak, la dem hvile noen minutter. Om du steker dem i grillpanne, får du fine striper på kjøttet.
  • Visp sammen sennep, sitronsaft og spe med olje i en tynn stråle. Tilsett hakkede urter og smak til med salt, pepper og sukker.
  • Riv salaten og legg den i iskaldt vann noen minutter. La den renne godt av seg og før du fordeler den utover i en stor salatbolle. Bland inn pasta, tilsett melonkuler eller melon kuttet i biter, mais, agurkbiter og kyllingfilet, skåret på skrå i tykke skiver. Ringle over urtevinaigrette og/eller rømmedressing, dryss hakket gressløk over og pynt med frisk oregano.

RELATERTE PRODUKTER

Shopping Cart