Spennende smaker i en deilig salat! Du kan med hell koke fullkorn pasta, så blir salaten ekstra sunn. Har du det travelt, ta med ferdig grillet kylling fra butikken. Prøv urtevinaigrette eller server rømmedressing til.
Porsjoner 4
INGREDIENSER
1porsjoner kokt pasta, gjerne pastasløyfer
4kyllingfileter
2ssolje
1agurk
1buntgressløk
1boksmais
1båtvannmelon eller annen melon
rikelig med blandet salat - gjerne issalat, ruccola og red rubarb
Grill kyllingfiletene ca 5 min på hver side eller stek dem i olje middelsvarm panne 3-4 min på hver side. Krydre dem etter smak, la dem hvile noen minutter. Om du steker dem i grillpanne, får du fine striper på kjøttet.
Visp sammen sennep, sitronsaft og spe med olje i en tynn stråle. Tilsett hakkede urter og smak til med salt, pepper og sukker.
Riv salaten og legg den i iskaldt vann noen minutter. La den renne godt av seg og før du fordeler den utover i en stor salatbolle. Bland inn pasta, tilsett melonkuler eller melon kuttet i biter, mais, agurkbiter og kyllingfilet, skåret på skrå i tykke skiver. Ringle over urtevinaigrette og/eller rømmedressing, dryss hakket gressløk over og pynt med frisk oregano.