Pokebowl med soyadressing
Drømmelunsj eller middag –  fantastisk gode smaker sammen i et «feel good» måltid. Utrolig lettvint, fargerikt og velsmakende med soyadressingen på toppen!

Porsjoner 4
INGREDIENSER
- 600 g salmalaks eller likende
- 1 crispsalat
- 200 g soyabønner (Frosne grønne)
- 1 bit rettich
- 0.5 bunt vårløk
- 2 gulrøtter
- 2 avokado
- 0.5 granateple
- 1 ss sesamfrø
SERVERES MED
- Tilberedning:
 Tin soyabønnene i kokende vann, avkjøl.
 Riv rettich og la den ligge litt i iskaldt vann.
 Kutt den rå laksen i biter.
 Skyll salaten, la den renne godt av og riv den i biter.
 Kutt vårløk i små biter.
 Skrell og riv gulrøttene.
 Del avokadoene i to, fjerne steinen og løft kjøttet ut med skje. Kutt i biter.
 Skjær granateplet i båter og plukk ut de små perlene. Du kan også kjøpe et beger med ferdig «perler» fra fruktdisken.
- Servering:
 Ha salat i bunnen, og legg alt hver for seg ved siden av hverandre. Dryss sesamfrø på toppen og ringle dressingen over helt til slutt.