Sashimi

Sashimi er fersk, rå sjømat skåret i tynne skiver, servert med eller uten ris til. La fisken serveres med strimler av rå grønnsaker i tillegg til soyadressing, wasabi og syltet ingefær.
sashimi
Porsjoner 4

INGREDIENSER

  • 200 g  laksefilet, uten skinn- og bein
  • 200 g kveite, torsk eller tunfisk, bruk fiskefilet uten skinn og bein
  • 4 store kamskjell
  • 1 l beger lakserogn eller likende
  • 1 liten tube Wasabi
  • 1 glass syltet ingefær
  • Idun Soyadressing med Ingefær og Chili

GRØNNSAKER

  • 2 gulrøtter
  • liten bit kålrot
  • 0.5 agurk
  • salat
  • litt rettich hvis ønskelig
  • Grønnsaker
    Riv eller kutt tynne strimler av grønnsakene
  • Skjær rå sjømat i tynne skiver og fordel dem pent på et fat sammen med revne grønnsaker, litt salat, soyadressing, wasabi og ingefær. Ha litt rogn på agurkbiten og skjær kamskjellene i skiver, gjerne legg dem sammen med sitronskivene.
    Spises helst med pinner.

RELATERTE PRODUKTER

Shopping Cart