Wrap med Honey Mustard

Wrap er supert som små munnfuller eller som et godt lunsjmåltid –  ingrediensene nedenfor er til en av delene. Når du først har laget dette en gang vil du fort ønske å gjøre det igjen. Smakene her er helt nydelige!
wrap-idunklasikere
Porsjoner 4
  • Små munnfuller:
    Bre 2 ss Honey Mustard utover hver wraps. Legg på salatblader og røkelaks. Fordel 2 ss dressing til utover laksen, også på kanten rundt det hele. Legg lange tynne biter av agurk, mango og litt rødløk vannrett på wrapsen, legg over noen dråper dressing til og rull dem så stramt sammen du klarer. Legg dem med skjøten ned, tett inntil hverandre og la de ligge kaldt tildekket en times tid. Kuttes i biter på skrå før servering eller før de tas med på tur.
  • Lunsj:
    Bre utover 2 ss dressing på hver wraps. Legg først på salat, deretter laks og fortsett med de lange tynne bitene av agurk, mango og rødløk. Drypp dressing over det hele og brett tre av sidene, ca. som en konvolutt. Nå kan den pakkes inn i matpapir eller - som på bildet - sett hver fylte wraps i et kaffefilter. Da er det enkelt å holde den uten søl.

RELATERTE PRODUKTER

Shopping Cart